9 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ‘Υιοθετώ ένα δέντρο για μια πολή φωτεινή’:

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ‘Υιοθετώ ένα δέντρο για μια πολή φωτεινή’

Η οικολογική συνείδηση ξεκινάει από μικρή ηλικία γι’αυτό ο ΔήμοςΕλληνικού Αργυρούπολης διοργανώνει και φέτος την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ‘Υιοθετώ ένα δέντρο για μια πολή φωτεινή’ .
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε την περσινή χρονιά ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολής και ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τα παιδιά μας να εμπνέονται να αναζητούν να μαθαίνουν και φυσικά να παίζουν... Διεξάγωντας και φέτος την εκδήλωση στολισμού του δικού τους Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από ανακυκλώσιμα υλικά ‘ Υιοθετώ ένα  δέντρο για μια πόλη φωτεινή ‘. Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία των τοπικών συμβουλίων των δύο κοινοτήτων  στην οποια θα συμμετέχουν οι τρείς τελευταίες τάξεις των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας .Επίσης την έναρξη της εκδήλωσης θα πλαισιώσει η παιδική χορωδία του δημοτικού μας ωδείου με την επιμέλεια της καθηγήτριας μουσικής Σοφίας Πάνου .
Πρωταρχικός σκοπός της εκδήλωσης μας είναι να αποκτήσουν  τα παιδιά της πόλης μας  οικολογική συνείδηση να υιοθετήσουν μέσα από τις δράσεις της εκδήλωσης μας πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, έτσι ώστε  να γίνει στάση ζωής τους  , καθώς και να ψυχαγωγηθούν μέσα από την τέχνη της δημιουργίας . Αντικείμενα-κατασκευέςαποκλειστικά φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υπό την ευρεία έννοια υλικά, από "άχρηστα" που όλοι διαθέτουμε στο σπίτι μας, πλαισιωμένα και με κάποιες δημιουργίες από υλικά που η φύση μας παρέχει εντελώς ...δωρεάν και με κάποια πολύ φτηνάέτοιμα αντικείμενα του εμπορίου τα οποία με μικρό σχετικά κόπο και πολύ περισσότερη ...φαντασία μπορούν να αποκτήσουν μια εντελώς διαφορετική "καλλιτεχνική" ή και γιορτινή όψη.  
Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος σας προσκαλεί  :
Στις 11/12 /2015  και ώρα 18:00 στο πολιτιστικό κέντρο ‘’Μίκης Θεοδωράκης’’ στην κοινότητα Αργυρουπολης & στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και ώρα 19:30 στην κοινότητα του Ελληνικού να υποδεχτούμε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με το άναμμα του δέντρου !
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά και πολλές εκπλήξεις & δώρα για τους μικρούς μας φίλους !

πηγη
www.elliniko-argyroupoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου