28 Σεπτεμβρίου 2015

''Βελτιώνω την πόλη μου'' από το κινητό μου! :: Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του, ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης αποφάσισε να υιοθετήσει μια σύγχρονη και λειτουργική εφαρμογή διαδικτύου που να δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους του να συμμετέχουν ενεργά στη βελτίωση της γειτονιάς τους.

Η εφαρμογή “Βελτιώνω την πόλη μου” έρχεται να "συνοδεύσει" τη γραμμή εξυπηρέτησης του Δημότη -15415- επιτρέποντας στους πολίτες να επικοινωνούν διαδικτυακά, αλλά και μέσω smartphone, με τη δημοτική αρχή, και να αναφέρουν καθημερινά προβλήματα της πόλης, όπως σπασμένους κάδους απορριμάτων, καμένες λάμπες ηλεκτροφωτισμού, επικίνδυνα δέντρα, αδέσποτα ζώα ή εγκαταλελειμμένα οχήματα. 
Η δημοσιοποίηση των αιτημάτων δίνει το δικαίωμα και σε άλλους πολίτες να ψηφίζουν αυτά που θεωρούν σημαντικά και να προσθέτουν τα δικά τους σχόλια και ιδέες.
Με τον τρόπο αυτό, οι υπηρεσίες του Δήμου καταφέρνουν να έχουν μια άμεση, επικαιροποιημένη και ακριβέστερη εικόνα των προβλημάτων, ενώ και οι δημότες που συμμετέχουν και  βλέπουν να διορθώνονται τα θέματα που θέτουν, γίνονται πιο ενεργά μέλη της τοπικής κοινότητας και η αντιμετώπιση των προβλημάτων μετατρέπεται σε μια συλλογική προσπάθεια.
Η διαδικτυακή διεύθυνση της εφαρμογής είναι imc.elliniko-argyroupoli.gr . Παράλληλα, είναι διαθέσιμη σε κινητά τηλέφωνα Android και iPhone με την ονομασία IMCityEllArg.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟ www.elliniko-argyroupoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου