24 Αυγούστου 2015

Αλαβάνος: Εφιάλτης το πώς εξελίχθηκε η υπόθεση Τσίπρα

 Την πολιτική τους συμπόρευση αποφάσισαν ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Αλέκος Αλαβάνος, επικεφαλής του Σχεδίου Β.

Οι δυο άνδρες που έχουν συμπορευθεί και στο παρελθόν συναντήθηκαν στη Βουλή σήμερα το απόγευμα.  
Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στόχος είναι να ανοίξουν μαζί δρόμους συνεργασίας στο πλαίσιο της Λαϊκής Ενότητας, του μετώπου που θέλουν να διαμορφωθεί ενάντια στα μνημόνια.
Από την πλευρά του ο Αλέκος Αλαβάνος υπογράμμισε την ανάγκη απελευθέρωσης της χώρας από τους περιορισμούς του ευρώ και τους δανειστές.
"Πιστεύω ειλικρινά ότι μπορούμε να αναζωογονήσουμε την φλόγα της επαναστατικής δημιουργίας που υπήρχε πριν χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορούμε να αποδεσμεύσουμε και να απελευθερώσουμε τη χώρα από τους περιορισμούς που επιβάλει το ευρώ και οι δανειστές, ότι μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μια κυψέλη απασχόλησης", δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αλαβάνος.
Σε αυτό το στόχο, όπως είπε, θα παίξει ρόλο η Λαϊκή Ενότητα με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ενώ διασαφήνισε ότι θα μεταφέρει στα μέλη του Σχεδίου του Β' τη συμφωνία των δύο ανδρών, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι αυτή θα εγκριθεί συντριπτικά.
Η Ελλάδα του Τσίπρα γονάτισε ταπεινωτικά μπροστά στην Μέρκελ και στον Σόιμπλε», είχε αναφέρει νωρίτερα σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του Σχεδίου Β' Αλέκος Αλαβάνος, τείνοντας χείρα συνεργασίας στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και στην Αριστερή Πλατφόρμα.


 περισσότερα στο: Αλαβάνος: Εφιάλτης το πώς εξελίχθηκε η υπόθεση Τσίπρα | gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου