7 Απριλίου 2017

Συμφωνήθηκε η επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα

: Καρπούς φαίνεται να απέδωσε η πρωινή συνάντηση του Ελληνα υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Jeroen Dijsselbloem και τους επικεφαλής των θεσμών, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής»Το κέρδος του σημερινού Eurogroup, που ξεκίνησε το πρωί στη Βαλέτα της Μάλτας, φαίνεται πως θα είναι, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον, η επιστροφή των δανειστών στην Αθήνα, πιθανόν από την ερχόμενη Δευτέρα.

Το κλίμα που μεταφέρεται από κυβερνητικά στελέχη είναι πως μετά την πρωινή συνάντηση Τσακαλώτου-Schaeuble έχουν ανοίξει διάδρομοι για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με στόχο την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης ως τα τέλη Απριλίου.
Κλίμα αισιοδοξίας εξέπεμψε νωρίτερα και ο επικεφαλής του Eurogroup, Jeroen Dijsselbloem, ο οποίος συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών, αν και ο ίδιος διευκρίνισε πάντως πως από το σημερινό Eurogroup δεν πρέπει να αναμένεται «συνολική πολιτική συμφωνία».
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η «Καθημερινή», η συμφωνία για την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα επετεύχθη.

συνεχεια στο http://www.liberal.gr/arthro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου